TRACKWOOD 2018.

2018-08-18
Közzétéve itt Beszámolók
2018-08-18 admin

Nem a füst csípte a szemünket

Semmi kétség, a rendezvény idén is remek volt, ahogyan minden évben.

A szurkolók szenzációsak voltak, a pilóták pedig profik. Az E30 Pickniken is elég sokan lettünk a végére, jó volt látni, hogy rajtunk kívül vannak még elkötelezett rajongói a típusnak.

Innen három díjat is sikerült elhoznunk, amiért ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a nézőknek, akik szavaztak.

Alapvetően a versenyzést is élveztük, hiszen a pálya nagyon tempós és technikás volt, az ellenfelektől pedig rengeteget tudott tanulni az, aki szeretne fejlődni. Elvileg jó szájízzel kellett volna hazajönnünk, de sajnos mégis vannak bennünk kételyek, hogy minden úgy zajlott, ahogyan kellett volna.

Kár lenne túlságosan kivesézni a csatákat, amikkel kapcsolatban mindenki széttárt karokkal csodálkozott, mert rengeteg videót láthatunk róluk és a nézőtéren is nagy felháborodást keltett a döntés, ahogyan az este folyamán még számtalanszor rácsodálkoztak a bírók döntésére.

Tudjuk, hogy a bírók nem a nézőtéren ülnek. Tudjuk, hogy a döntéseket nem mindig érzi igazságosnak az, aki nem jut tovább. De azt már nem értjük, hogy miért nem tudott senki sem óvni, miért esik ki valaki egy hibáért és miért továbbjutó valaki ugyanazzal a hibával, amikor előtte kategorikusan kijelentették a bírók, hogy ez akkora hiba, amivel lehetetlen továbbjutni.

Az sem hétköznapi, amikor a biztonsági őr alpári stílusban elzavar egy várandós nőt a pálya széléről, aki éppen egy biztonságos helyről várja, hogy benyújthassa az óvását, majd fenyegetően megjegyzi, hogy ne akarja megtudni, hogy ki ő a hétköznapokban. Helyette talán útbaigazítást is adhatott volna.

Ez a viselkedés nem a szervezők hibája, mert mindenki mellett nem állhatnak ott, de mégis azt gondoljuk, hogy nem méltó egy ilyen színvonalú versenyhez.
Bízunk benne, hogy a szervezők ígéretükhöz hűen valóban elkezdenek foglalkozni a reklamációkkal, mert a versenyzőknek hamar elmegy majd a kedvük a nevezéstől, hiába az egyik legjobb hazai versenyről van szó.

Reméljük, hogy mindezek ellenére nem okoztunk csalódást azoknak, akik nekünk szurkoltak és sikerült néhány pillanatot emlékezetessé tenni.

A szurkolóinknak köszönjük a biztatást, a csapatnak köszönjük, hogy ismét minden versenyzőnknek pillanatok alatt orvosolták minden javítható problémáját és köszönjük támogatóinknak, akik nélkül ez úttal is göröngyösebb lett volna a versenyre vezető út.
(B)