BLOG

E30 PICKNIK (OO[][]OO)

Jó volt látni, hogy nem csak mi vagyunk a típus rabjai

Az elmúlt hétvégén a Trackwoodon volt a csapat, de nem csak versenyezni mentünk, hanem igyekeztünk színesíteni az E30-as BMW-knek meghirdetett találkozó palettáját is.

Összesen öt autót vittünk el, melyből hárommal a közönségszavazás alapján díjat is hoztunk, egyiket megosztva egy másik E30 tulajdonosával.

Itt szeretnénk megköszönni a nézőknek a rengeteg szavazatot és üdvözöljük a márkatársakat, akiknek szeretnénk gratulálni a szebbnél szebb E30-aikhoz.

Reméljük lesz még alkalmunk egymás mellett kiállítani az autóinkat.
(B)

Izgalmas szezon volt…

2018-ban egyszemélyes hadsereggel vívtuk a csatákat a pályán, Kárai Peti indult harcba a dobogóért.

A tavalyi év végére elindult látványos fejlődés az idei szezonban tovább folytatódott, így számos jó eredményt sikerült behúzni az évben. Ebben nagy szerepe volt a szervízcsapatnak, akik ha kellett, egy éjszaka alatt elemeire bontották szét a motort és reggel újra a rajtban volt az autó.

Az utolsó előtti versenyig sikerült vezetni a bajnokságot, ám ekkor Piskolty Kevin néhány ponttal átvette a vezetést.

 A szezonzáró versenyen az időjárás megtréfálta a mezőnyt, így mindketten nulla ponttal mehettek haza, ami egy úttal azt is jelentette, hogy a minimális pontkülönbség megmaradt Kevin javára.

Peti azonban cseppet sem búslakodik, hiszen — ahogyan szoktuk mondani — szépen csillog az ezüst is, de ami ennél is fontosabb, hogy egészséges kisfia született, így idén a baba projekt vette át a vezetést a fontossági sorrendben.

Köszönjük a szervízcsapatnak az egész éves megfeszített munkát, nélkülük esélytelen lett volna a dobogó megközelítése is.

Köszönjük nektek a rengeteg elismerő üzenetet és a szurkolást a lelátóról!

Köszönjük a bizalmat támogatóinknak:

#karaitrans#larosa#gastrosatrade#proit#blabladisco#sandvikentools#bvisulas#raceshop#pesentfilm

TRACKWOOD 2018.

Nem a füst csípte a szemünket

Semmi kétség, a rendezvény idén is remek volt, ahogyan minden évben.

A szurkolók szenzációsak voltak, a pilóták pedig profik. Az E30 Pickniken is elég sokan lettünk a végére, jó volt látni, hogy rajtunk kívül vannak még elkötelezett rajongói a típusnak.

Innen három díjat is sikerült elhoznunk, amiért ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a nézőknek, akik szavaztak.

Alapvetően a versenyzést is élveztük, hiszen a pálya nagyon tempós és technikás volt, az ellenfelektől pedig rengeteget tudott tanulni az, aki szeretne fejlődni. Elvileg jó szájízzel kellett volna hazajönnünk, de sajnos mégis vannak bennünk kételyek, hogy minden úgy zajlott, ahogyan kellett volna.

Kár lenne túlságosan kivesézni a csatákat, amikkel kapcsolatban mindenki széttárt karokkal csodálkozott, mert rengeteg videót láthatunk róluk és a nézőtéren is nagy felháborodást keltett a döntés, ahogyan az este folyamán még számtalanszor rácsodálkoztak a bírók döntésére.

Tudjuk, hogy a bírók nem a nézőtéren ülnek. Tudjuk, hogy a döntéseket nem mindig érzi igazságosnak az, aki nem jut tovább. De azt már nem értjük, hogy miért nem tudott senki sem óvni, miért esik ki valaki egy hibáért és miért továbbjutó valaki ugyanazzal a hibával, amikor előtte kategorikusan kijelentették a bírók, hogy ez akkora hiba, amivel lehetetlen továbbjutni.

Az sem hétköznapi, amikor a biztonsági őr alpári stílusban elzavar egy várandós nőt a pálya széléről, aki éppen egy biztonságos helyről várja, hogy benyújthassa az óvását, majd fenyegetően megjegyzi, hogy ne akarja megtudni, hogy ki ő a hétköznapokban. Helyette talán útbaigazítást is adhatott volna.

Ez a viselkedés nem a szervezők hibája, mert mindenki mellett nem állhatnak ott, de mégis azt gondoljuk, hogy nem méltó egy ilyen színvonalú versenyhez.
Bízunk benne, hogy a szervezők ígéretükhöz hűen valóban elkezdenek foglalkozni a reklamációkkal, mert a versenyzőknek hamar elmegy majd a kedvük a nevezéstől, hiába az egyik legjobb hazai versenyről van szó.

Reméljük, hogy mindezek ellenére nem okoztunk csalódást azoknak, akik nekünk szurkoltak és sikerült néhány pillanatot emlékezetessé tenni.

A szurkolóinknak köszönjük a biztatást, a csapatnak köszönjük, hogy ismét minden versenyzőnknek pillanatok alatt orvosolták minden javítható problémáját és köszönjük támogatóinknak, akik nélkül ez úttal is göröngyösebb lett volna a versenyre vezető út.
(B)