Amerikából jöttem – Mesterségem címere: BMW

2023-02-03
Közzétéve itt Beszámolók
2023-02-03 Franky

E24 635CSi

Mit szeretünk Amerikában? A Coca-Colát, a hamburgert, a kosárlabdát, a Dallast (jó, lehet azt annyira nem), Pamela Andersont (viszont mindenképp) és persze azt, hogy micsoda ereklyéket lehet onnan szerezni. Beszéltünk már arról, hogy sokan ódzkodnak a tengerentúli autóvásárlástól. Pedig közel sem akkora őrdöngösség, mint amilyennek elsőre hangzik, csak a megfelelő szakember és lelőhely kell a tengerentúlon is! Régóta bevett gyakorlat nálunk ez, nem véletlenül. Sok olyan klasszikus autó van, ami az amerikai piacon másképp maradt fent, vagy egyáltalán csak ott maradt fent. Arról nem beszélve, hogy milyen jó állapotú verdák tűnnek fel olykor-olykor.

Hiába jött az autó megbízható helyről, elengedhetetlen, hogy szakemberek is átvizsgálják, mielőtt bármi is történne vele. Azért azt meg kell jegyezzük, hogy európai autóhoz, még mindig mi értünk jobban, mert pár, nem is apró karosszériahibát fel kellett fedezzünk az autóban.

Az autó hibáinak korrigálása mellett, kapott gyönyörű BBS RC felniszettet, egy finom kis ültetést, méghozzá Eibach rugókkal, melyek tökéletes kiegészítői a Bilstein gátlóknak. A kocsi a gyönyörű fényezését pedig Misinkó Lacinak köszönheti!

Ne féljetek tőle, nem harap. Reméljük az újdonsült tulajdonosa sem fog vele senkit megrémíteni.

Az alábbi képgalériában pedig végignézheted a felújítás során készített képek egy részét!