18. RCS MeetUp – Egy díjnyertes hétvége Kunfehértón!

18. RCS MeetUp – Egy díjnyertes hétvége Kunfehértón!

Néha jól esik kicsit kiszakadni a hétköznapok körforgásából. Még jobb ezt valami olyan helyen tenni, ahol az ember ki tud kicsit kapcsolni és fel tud töltődni. Ehhez szükség van egy kiváló helyszínre, jó programokra és üdítő társaságra. A BMW találkozó nem véletlenül minden évünk egyik, ha nem a legvártabb eseménye, pirossal bekarikázva a naptárban, hiszen pontosan az imént említett dolgokat kínálja. Ez idén sem volt másképp.

Kimondani is hátborzongató, már hány éve (évtizede) foglalkozunk klasszikus autók felújításával és talán senkit sem botránkoztat meg, ha kimondjuk, hogy klasszikus BMW-k restaurálásával. Ezért is annyira kedves a szívünknek, az, hogy ott lehettünk a 18. BMW RCS MeetUp BMW találkozón is, a kunfehértói strandon. Ilyenkor tényleg azt érezzük, mintha hazatértünk volna a családunkhoz. Nagyszerű emberek és káprázatos BMW-k, szerintünk nem is nagyon kell ennél több a boldogsághoz, de hála az izgalmas programoknak, még a vártnál is mélabúsabban jöttünk el, tudván, hogy megint egy évet kell várni a következőre.

Az idei eseményt is méltó módon szerettük volna köszönteni, úgyhogy egy elég komoly kis gép parkot vonultattunk fel. Mindenképpen ki kell emelnünk, hogy ezúttal is fantasztikus társaságunk akadt a standunknál, hiszen az ország legjobb beltereinek szülőatyjai, az MMM Interior csapata volt a sziámiikrünk.

Az idei évben olyan verdák kísértek el minket, mint egy Alpina B12, egy E36 Cabrio, a jó öreg, Phoenix Gelb BMW M3 E46 Cabrio, a jól ismert E30 Jagermeister versenyautó, a 850Ci, egy E46 M3 és egy E46 M3 versenyautó, valamint egy F82 M4 és F80 M3. Sokukat láthattok már a videóinkban, megcsodálhattátok őket az AMTS-en, vagy már olvastatok róluk a legendáriumokban, úgyhogy nem is nagyon fecsérelnénk a szót, főleg, hogy az idei találkozó után, már tényleg elmondhatjuk, hogy munkáink önmagukért beszélnek, hiszen 5 autónk is díjat vihetett haza a rendezvényről. Nagyon hálásak vagyunk nektek és nagyon köszünjük, hogy bearanyoztátok az autóinkat és a hetünket is ezzel.

A találkozón rengeteg nagyszerű emberrel tölthettünk el időt, fantasztikus programokon vehettünk részt, szerencsére az idő is adott volt, ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználjuk a strandolás lehetőségét. Na meg persze a koccintás sem maradhatott el, reméljük mindenkinek sikerült azóta összeszednie magát és sikerül ezen sorokat olvasva visszanyernie az emlékezetét.

Nagyon köszönjük a szervezőknek és minden résztvevőnek is. Jövőre találkozunk!