Valóra vált álmok – Egyedi Replika M3 Gyártás

M3 Replika

Te is mindig arról álmodtál, hogy a történelem egyik legikonikusabb autóját vezethesd? Ez mostantól már nem csak hiú ábrándozás. Most pedig el is áruljuk, hogy miért nem.

A Kárai Exclusive Racing műhelye jóvoltából, mostantól a tiéd lehet egy maximálisan az elképzeléseidre- és ízlésedre szabott E30 M3 replika.

Ez az autó, a bajorok patináns történelmének egyik ékköve. Több mint 3 évtizede az egyik legkeresettebb modell, egy igazi kultuszautó, ami mára már olyan ritkaságnak számít, hogy egy kisebb ország teljes GDP-je sem lenne elég ahhoz, hogy az ember megvásároljon magának egy eredeti, jó állapotú példányt. Azonban, ha valaki mégis megteszi ezt, és kiad akár több mint 100.000 eurót is egy jó állapotú darabért, az biztos, hogy kétszer is meggondolja azt, hogy kimerészkedjen vele a magyar utakra.

Pedig ezt az autót vétek garázsban tartani. Ezt vezetni kell. Ez a kocsi a vitrinben is nagyszerűen mutat, de akkor igazán önmaga, amikor mennydörögve süvít az aszfalton és mutatja a farát a kihívóknak. Ilyenkor jössz rá, hogy te egy BMW M3-ban ülsz.

A Kárai Exclusivenál szállóigévé váltak azok a mondatok, hogy: „szinte olyan mint a gyári”, meg „csak legyen olyan Kárais”.  Pont a kedvenc típusunkba fektetett évtizedes tapasztalataink és szakértelmünk hívták életre ezeket a mondatokat. Az a klisé tényleg igaz, hogy számunkra ez nem csak egy autó. Mindent láttunk már, amit ezzel atípussal kapcsolatban látni lehet. Álmunkból felébresztve is fel tudnánk mondani, hova, mennyi és mekkora csavarok kellenek.

A legjobb pedig a végtelen kombinálhatóság. Kérheted autódat utángyártott fém, vagy akár teljesen gyári alkatrészekből is. Kérheted gyakorlatilag bármilyen motorral. Csak a képzeleted szabhat neki határt, de ha ránk bízod magad, akkor sem fogsz csalódni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és konzultáljunk arról, hogyan is képzeled el álmaid autóját, mi pedig elkészítjük neked, hogy ésszerű költségek mellett is a tied lehessen egy igazi legenda.