A 90-es évek luxusautója – E32 730i

E32 730i

A BMW életérzés számtalan formában jelentkezhet egy autóban. Ha klasszikus BMW, akkor sokaknak azonnal a sportosabb modellek ugranak be, a körforgalomból kidriftelő, zajos E46-ok. De másképp is meg lehet tapasztalni a hamisítatlan BMW élményt. A tekintélytparancsoló megjelenés, a robosztus külső és meggyőző teljesítmény, ahogy egybeolvad a prémium érzettel; így tudjuk leírni azt, hogy a szóbanforgó modellben ülve milyen érzések kavarognak bennünk. A 90-es évek luxus BMW-jéről beszélgetünk, amely annyira ikonikus, hogy még a „Szomszédok” sorozatban is feltűnt – ez nem tiszta mit akartunk ezzel bizonyítani.

Történetünk főhőse korábban esett már át teljes felújításon – na de nem Kárai félén. Korábban nem egy BMW-kre szakosodott szervízben műtötték meg. A mondás úgy tartja, hogy a suszter maradjon a kaptafánál, mi pedig a legjobb cipészek vagyunk. Pár apróbb, de jelentős hibákat kellett kijavítanunk, hogy az autó az őt megillető fényben tündökölhessen. A 730i hathengeres motorja egy egészen fantasztikus erőforrás, de azért néhány dolgot kénytelenek voltunk rajta elvégezni, hogy tökéletes legyen. Ezenkívül rendbetettük az autó futóművét, hiszen a mi elvárásainknak nem igazán felelt meg a látvány.

Az autónak a papírjai valamiféle mágikus szublimációnak az áldozatául estek. Újra bebizonyítottuk, hogy minden hiedelemmel ellentétben, az autó papírjainak eltűnése, nem egyenlő a halállal. Ismét bemutattuk,, hogy nekünk semmi sem lehetetlen és a felújítás végére megkoronáztuk egy OT-s rendszámmal.

Majd, hogy mégjobban “Kárais” legyen a gép, BBS RC tappancsokkal ruháztuk fel és egy kis szolid ültetést is kapott.

Ha mindig arról álmodoztál, hogy milyen lehetett a 90-es években elnöknek lenni, akkor ajánljuk, hogy keresd fel az autó tulaját és vitesd el magadat egy körre. Vagy hozd el hozzánk a saját autódat, hogy a te álmaidat is megvalósíthassuk!